Ceremonie stylingpakket

Voor het stylen van jullie bruiloft zijn jullie bij Weddings & Details aan het juiste adres. Verschillende producten die we gebruiken zijn met liefde handgemaakt. Denk hierbij aan onze trouwprieëlen, backdrops en verschillende meubelstukken. Deze zorgen gezamenlijk voor een unieke en prachtige ceremoniestyling.

Wij zorgen ervoor dat jullie als bruidspaar geen zorgen hebben over dit deel van de dag. Wij kunnen alles voor jullie verzorgen, zetten alles op en bouwen het weer af. Doordat wij alles voor jullie kunnen regelen, van styling van de ceremonie tot aan een geluidsinstallatie of tent, hebben jullie als bruidspaar niet te maken met verschillende leveranciers maar alleen met ons. Dit maakt de dag voor jullie overzichtelijk en transparant.

Pakketten

Wij hebben verschillende pakketten voor jullie samengesteld. Welke het beste bij jullie past hangt af van jullie wensen en het aantal gasten. Ieder pakket stemmen we af op jullie wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de stijl of kleur die jullie graag terug zien in de styling van jullie bruiloft.

Het leuke van de pakketten is dat jullie zelf nog steeds verschillende keuzes kunnen maken over de styling van jullie ceremonie. Onder welk trouwprieel of bij welke backdrop willen jullie graag trouwen? Welk stoelen, welke stoeldecoratie of welk tekstbord vinden jullie gaaf?

Onderstaande pakketten zijn uit te breiden met o.a. aankleding van de taarttafel, de kinderhoek, de dinertafel of het feest. Daarnaast kijken we graag samen met jullie hoe wij jullie bruiloft persoonlijke details kunnen meegeven. Zodat de styling echt een unieke en persoonlijke sfeer krijgt.

Wij zijn voor jullie op zoek gegaan naar mooie attributen om jullie bruiloft te stylen. Naast het inkopen van producten hebben we veel items met liefde zelf gemaakt. Zodat wij jullie bruiloft kunnen voorzien van de mooiste handgemaakte spullen. Hierdoor kunnen wij ook producten op maat aanbieden. Dus leg tijdig jullie idee aan ons uit en wij gaan graag voor jullie aan de slag.

Bovenstaande pakketten zijn inclusief btw en exclusief reis- en parkeerkosten.

Mochten jullie meer of minder stoelen nodig hebben dan staat aangegeven in het pakket, is het mogelijk het pakket aan te laten sluiten op het gewenste aantal gasten. Bij behoefte aan meer stoelen voegen we stoelen toe aan het pakket. Mochten er minder stoelen nodig zijn dan halen we het gewenste aantal stoelen uit het pakket.

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses