Lopers & Decoratie pad

Tijdens de ceremoniestyling mag de nodige decoratie niet ontbreken. Om de ceremonie op stijlvolle wijze aan te kleden kan je denken aan een loper en decoratie langs het gangpad.

Een mooie loper in het wit of in kleur, stoere boomstammen of elegante zuilen. Je kan op verschillende manieren het pad stylen tijdens jullie ceremonie. Het is op deze manier mogelijk om de ceremonie styling een stijlvolle en feestelijke uitstraling te geven.

Het is mogelijk om de decoratie langs het pad te voorzien van persoonlijke details. Denk hierbij aan het versterken van jullie thema of kleur. Mocht de gewenste decoratie langs het pad hieronder niet aanwezig zijn, neem dan contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar jullie ideeën, zodat wij jullie bruiloft mogelijk kunnen voorzien van decoratie op maat.

Lopers

Lopers

Door gebruik te maken van een loper bij de ceremonie styling maak je het plaatje ...
Boomstammen

Boomstammen

Robuuste boomstammen als decoratie naast het gangpad. Houden jullie van ...
Herdershaken

Herdershaken

Deze haken zijn ideaal om het pad te versieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ...
Zuilen

Zuilen

Deze zuilen zorgen voor een spectaculair entree wanneer je ze neerzet aan het ...
 • Lopers
 • Boomstammen
 • Herdershaken
 • Zuilen
 • Lopers

  Door gebruik te maken van een loper bij de ceremonie styling maak je het plaatje helemaal compleet. Een loper geeft een luxe en feestelijke uitstraling.

  De lopers zijn te verkrijgen in verschillende kleuren.
  Er wordt vaak gekozen voor de kleur wit. Over het algemeen is een loper van 1 meter breed, breed genoeg om met twee personen over heen te lopen. In sommige gevallen kan het mooi zijn om een bredere loper te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote ruimtes. De lengte van de loper is naar wens te leveren.

  Naast een effen loper is het ook mogelijk een loper te bestellen met bedrukking. Denk hierbij aan een trouwlogo of een tekst.

  De lopers zijn bij een styling opdracht optioneel bij te boeken. Wij verhuren de lopers niet los.
  Prijs op aanvraag.

  Contact

 • Boomstammen

  Robuuste boomstammen als decoratie naast het gangpad. Houden jullie van natuurlijke tinten en accessoires? Dan zijn deze stoere boomstammen misschien iets voor jullie. Je kunt ze plaatsen naast de stoelen in het gangpad en voorzien van stoere lantaarns of mooie kleurrijke bloemen. Op deze manier wordt het gangpad op een mooie en natuurlijke manier geaccentueerd.

  Het is niet mogelijk deze decoratie los bij ons te huren. Hebben jullie gekozen voor een van onze pakketten dan is het mogelijk om de boomstammen als optie te kiezen binnen het pakket. Kiezen jullie voor mooie bloemen of een stoere lantaarn? Laat het ons weten!
  Prijs op aanvraag.

  Contact

 • Herdershaken

  Deze haken zijn ideaal om het pad te versieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het pad waarlangs de gasten lopen naar de locatie. Door gebruik te maken van de haken en deze te decoreren met accessoires creëer je meteen een feestelijke uitstraling.

  De herdershaken zijn met verschillende accessoires te stylen. Zo kan je de haken aankleden met vaasjes met bloemen, pompons en linten. In combinatie met windlichten geven ze extra sfeer.

  De haken zijn gemakkelijk in de grond te steken zonder de ondergrond te beschadigen. De haken moeten ca. 10 cm de grond in worden gestoken om stevig te kunnen staan.

  Het is niet mogelijk deze decoratie los bij ons te huren. Hebben jullie gekozen voor een van onze pakketten dan is het mogelijk om de herdershaken als optie te kiezen binnen het pakket.
  Prijs op aanvraag.
  Aantal: 12 stuks.

  Contact

 • Zuilen

  Deze zuilen zorgen voor een spectaculair entree wanneer je ze neerzet aan het begin van het gangpad. De zuilen zijn natuurlijk ook mooi op andere plekken op de locatie. Door bloemen of lantaarns op een zuil neer te zetten komen deze goed tot zijn recht.

  Product informatie

  • Kleur:Wit (RAL 9010)
  • Materiaal:Hout
  • Afmetingen: 80 cm hoog x 30 cm breed x 30 cm hoog
  • Totaal aantal: 2 stuks

  Huurprijs

  Huurprijs: € 12,50 inclusief btw.
  Exclusief bezorgkosten.

  Contact

 • Lopers
 • Boomstammen
 • Herdershaken
 • Zuilen
Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses