Stoeldecoraties

Tijdens de ceremonie mag de nodige decoratie niet ontbreken. En dé manier om de ceremonie op stijlvolle wijze aan te kleden is met stoeldecoratie of met decoratie langs het gangpad. Bloemen aan de stoelen, gekleurde linten of juist grappige bordjes. Met de decoratie voor je stoelen kun je volledig los gaan. Het geeft je de kans om de ceremonie op een stijlvolle manier aan te kleden. De ceremonie krijgt hierdoor een feestelijke en rijke uitstraling.

Door het toevoegen van stoeldecoratie aan de stoelen is het mogelijk om persoonlijke details toe te voegen. Zo is het mogelijk om op deze wijze het thema of de kleur van jullie bruiloft te versterken. Mocht de gewenste stoeldecoratie hieronder niet aanwezig zijn, neem dan contact met ons op. Wij horen graag jullie wensen en ideeën! Zodat wij jullie bruiloft mogelijk kunnen voorzien van stoeldecoratie op maat.

Stoeldecoratie Linten

Stoeldecoratie Linten

Linten geven een feestelijk en kleurrijk effect. Door gebruik te maken van linten ...
Stoeldecoratie Bloemen

Stoeldecoratie Bloemen

Kleurrijke bloemen als stoeldecoratie. Een vorm van stoeldecoratie die past bij ...
Stoeldecoratie Harten

Stoeldecoratie Harten

Romantische harten als stoeldecoratie. Harten roepen een romantisch beeld op. ...
Stoeldecoratie Beach

Stoeldecoratie Beach

 • Stoeldecoratie Linten
 • Stoeldecoratie Bloemen
 • Stoeldecoratie Harten
 • Stoeldecoratie Beach
 • Stoeldecoratie Linten

  Linten geven een feestelijk en kleurrijk effect. Door gebruik te maken van linten zorg je er in een keer voor dat je bruiloft er feestelijk uit ziet. De linten geven een mooi, subtiel, kleurrijk effect.

  Linten kan je op verschillende manieren gebruiken. Zo kan je de linten alleen aan de stoelen aan het gangpad bevestigen. Maar je kan er ook voor kiezen om de achterste rij stoelen te voorzien van linten.
  Ook kan je de linten op verschillende manieren bevestigen. Zo kan je ze horizontaal of verticaal bevestigen. Er zijn tal van mogelijkheden die elk weer een ander effect geven. We maken gebruik van satijnlint, dit lint heeft een mooie rijke glans.

  Het is niet mogelijk de stoeldecoratie los bij ons te huren. Heb je gekozen voor een van onze pakketten dan is het mogelijk om deze feestelijke linten als optie te kiezen binnen het pakket. Mocht je eraan denken om linten te gebruiken voor de stoelen in het gangpad. Kijk er dan ook eens naar om deze te combineren met andere stoeldecoratie.
  Prijs is op aanvraag.

  Contact

 • Stoeldecoratie Bloemen

  Kleurrijke bloemen als stoeldecoratie. Een vorm van stoeldecoratie die past bij elke bruiloft en elk thema. De bloemen kunnen op verschillende manieren bevestigd worden aan de stoelen, met of zonder vaasje.
  Kiezen jullie voor een kleur, één bloem of gaan jullie voor een mooi klein gestyld bosje bloemen. De mogelijkheden zijn eindeloos met bloemen, heerlijk!

  Mocht je eraan denken om bloemen te gebruiken voor de stoelen in het gangpad. Kijk er dan ook eens naar om deze te combineren met een andere stoeldecoratie.

  De prijzen van onze pakketten zijn exclusief bloemen.
  Prijs is op aanvraag.

  Contact

 • Stoeldecoratie Harten

  Romantische harten als stoeldecoratie. Harten roepen een romantisch beeld op. Daardoor ideaal voor bruiloften. Kies je voor een hart als stoeldecoratie? Kijk er dan ook eens naar om dit te combineren met bloemen. Een mooie en rijke combinatie.

  Het is niet mogelijk de stoeldecoratie los bij ons te huren. Heb je gekozen voor een van onze pakketten dan is het mogelijk om deze harten als optie in het pakket te kiezen.
  Prijs is op aanvraag.

  Contact

 • Stoeldecoratie Beach

 • Stoeldecoratie Linten
 • Stoeldecoratie Bloemen
 • Stoeldecoratie Harten
 • Stoeldecoratie Beach
Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses