Tenten

Stretchtent

Zijn jullie opzoek naar een mooie sfeervolle tent voor jullie bruiloft? Willen jullie graag buiten feesten of moeten jullie over op plan B? Dan is een stretchtent echt iets voor jullie! Deze tenten zijn anders dan een gewone partytent en voegen iets toe aan de ervaring en beleving van jullie en jullie gasten.  De tenten stralen luxe uit, zijn flexibel, sfeervol en hebben een veelzijdige constructie.

De veelzijdige constructie maakt het mogelijk dat de stretchtent op verschillende manieren op te bouwen is waardoor hij bijna op elke locatie geplaatst kan worden. Een voorwaarde is wel dat er haringen in de grond geslagen moeten worden, dus bij een ondergrond geheel van steen wordt dit lastig. De stretchtent is veelzijdig en daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo is de stretchtent op te zetten als vrijstaande tent, maar ook aan de gevel te bevestigen. Het is dan ook niet nodig dat de tent op een gelijke ondergrond staat. De tent is open te gebruiken maar er kan ook voor gekozen worden om de tent voor een deel te sluiten. Dit kan men doen door gebruik te maken van zijwanden van doek of transparante folie. 

De stretchtent is in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. Mochten jullie interesse hebben in deze mooie stretchtent neem dan contact met ons op.

Prijs is op aanvraag.

Pagodetent

Een pagodetent is een populaire tent met een hoog puntdak en heeft een feestelijke uitstraling. De tenten kunnen worden vastgekoppeld aan elkaar. Er wordt geen gebruik gemaakt van scheerlijnen waardoor de tenten er strak uitzien en ongelukken van jullie gasten worden voorkomen. De pagodetent is op een zwoele zomerse avond te gebruiken zonder zijwanden. Er kan ook gekozen worden voor zijwanden om uw gasten een beschutte en intieme ruimte te bieden.

Gangbare maten zijn : 4x4m, 5x5m of 6x6m

Mochten jullie interesse hebben in deze feestelijke tent neem dan contact met ons op. 

Prijs is op aanvraag.

Strech tent

Strech tent

Pagode tent

Pagode tent

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses