Dinerstyling

Stijlvolle dinertafels; niet alleen een genot om te zien maar ook een feest om aan te dineren. Wat voor diner hebben jullie voor ogen? Een lekker laid-back bourgondisch diner of een chique sit-down diner? Kiezen jullie wel of niet voor een tafelschikking? Kiezen jullie ervoor om alle gangen te laten uitserveren of komt het overheerlijke eten in schalen op tafel te staan? Allemaal vragen die komen kijken bij een bruiloftsdiner.

Geef bij ons aan voor welke keuzes jullie gaan en wij stemmen de styling volledig af op jullie wensen en behoeften. Hebben jullie een thema of een kleur voor ogen voor jullie bruiloft? Wij verwerken dit met liefde in de styling van de dinertafels.

Door aan verschillende details te denken tijdens de styling van de dinertafels kan je van jullie diner samen met jullie gasten een speciale gebeurtenis maken.

Door de details tot in de puntjes door te voeren maak je jullie diner persoonlijk en uniek. Kiezen jullie voor een tafelschikking? Dan is het mogelijk om via handgeschreven persoonlijke kaartjes of bordjes aan te geven waar jullie gasten mogen plaatsnemen. Of vinden jullie het speciaal om een persoonlijke boodschap van jullie als bruidspaar op de borden te leggen voor de gasten? De gasten zullen onder de indruk zijn.

Daarnaast is het ook mogelijk om op elk bord op een mooie wijze de menukaart te presenteren. Wij denken graag met jullie mee hoe we jullie persoonlijkheid naar voren kunnen laten komen zodat jullie diner intiem, uniek en heel persoonlijk wordt. Een diner om nooit meer te vergeten!

Wij kunnen jullie gehele dinerstyling verzorgen. Van tafellinnen tot stoelen en decoratie. Jullie hoeven nergens naar om te kijken. Graag horen wij jullie wensen en ideeën betreffende jullie bruiloftsdiner, zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses